WIE IS FOREVER

“Forever Living Products”

is de grootste teler en fabrikant van ALOË VERA & producten op basis van Aloë Vera ter wereld. Forever heeft al meer dan 40 jaar levens veranderd, door gezondheids- en welzijnsproducten van de hoogste kwaliteit te produceren om mensen te helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen.

De slogan van Forever is niet voor niets:

LOOK BETTER, FEEL BETTER!

The FOREVER Story:

Forever werd opgericht in 1978, door Rex Maughan.

De Forever Company is cash rijk & schuldenvrij, met meer dan €1,2 miljard aan activa & het heeft een wereldwijde omzet van meer dan € 2 miljard. Verder heeft deze company lopende wereldwijde uitbreidingsplannen & biedt het uitstekende training en ondersteuning aan.

Forever is een DSA-company, DSA staat voor “Direct selling association” dit betekend dat de Forever producten enkel te koop zijn via netwerkmarketing

Het internationaal hoofdkantoor van Forever Living Products is gelegen in de Verenigde Staten, meer specifiek in Scottsdale, Arizona.

FOREVER geniet al meer dan 40 jaar lang van een ononderbroken groei! De redenen voor deze continue groei zijn:

1. Een snelgroeiende wereldwijde markt:

FOREVER is momenteel actief in meer dan 160 landen!

2. Een uitstekend productassortiment:

FOREVER heeft een ruim aanbod van superieure producten: 

zoals nutritionele gezondheidsdranken, persoonlijke verzorging, huidverzorging, voedingssupplementen, sportproducten, gewichtsbeheersing, producten voor dier & thuis

3. Een bewezen en uitzonderlijk netwerk marketingplan:

Het Forever Marketing Plan is één van de meest genereuze in de netwerkmarketingindustrie.   Het zit vol met incentives, bonussen & kansen die u de tools geven die u nodig heeft om uw bedrijf in uw eigen tempo op te bouwen & u te belonen voor uw harde werk.

De meest verkozen producten van Forever zijn 

FOREVER ALOE VERA DRANKEN:

FOREVER F.I.T. PAKKETTEN:

FOREVER HUIDVERZORGING:

FOREVER PERSOONLIJKE VERZORGING:

NELE COCHET

FBO #: 310.002.080.857

*Forever is een DSA-company, DSA staat voor “Direct selling association” dit betekend dat de Forever producten enkel te koop zijn via netwerkmarketing. Forever cosmetica, voeding en voedingssupplementen kopen kan dus enkel via een zelfstandig erkend Forever Business Owner. Elke zelfstandige Forever Business Owner heeft een uniek FBO nummer, deze mag altijd ter bevestiging gevraagd worden!

*Forever Aloë Vera levert Forever producten aan klanten in België en Nederland. Als Independent Business Owner (Zelfstand Business Owner) voor Forever Living Products ontvang je commissies op de verkoop van Forever Living producten. De bestelling, afhandeling en levering gebeuren rechtstreeks via de webshop van Forever Living. De levering van de producten gebeurd doorgaans binnen de 2 à 4 dagen. 

*Forever producten die bedoeld zijn om ingenomen te worden, dienen uitsluitend als voedingssupplementen gebruikt te worden & zijn wereldwijd geregistreerd als voedingsmiddelen. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl! Forever producten die bedoeld zijn om op het lichaam gebruikt te worden, zijn wereldwijd geregistreerd als cosmeticaproducten.

*Forever produceert of distribueert geen enkele producten die als geneesmiddel, ter behandeling of genezing beschouwd en/of beschreven mag worden. 

*Op deze website kan u informatie terugvinden over de gezondheids- & welzijnsproducten van Forever Living Products. De productcategorieën hebben een rechtstreekse link naar de webwinkel van Forever Living, via deze weg kan u het Forever Living assortiment aankopen. Deze website is niet bedoeld om het bedrijf Forever Living Products of een van zijn wereldwijde dochterondernemingen te vertegenwoordigen.