WAAROM FOREVER ALOË VERA 

Waarom Forever Aloë Vera

WAT IS ALOË VERA

Aloë Vera ook gekend als Barbadensis Miller, is één van de meest krachtige & gekende soorten van Aloë Vera. Het is een vetplant, die afkomstig is uit de familie van de lelieachtingen.

Aloë Vera groeit het beste in warme, droge streken! Het binnenste van het blad, de Pure Aloë Vera Gel, is een leverancier van meer dan 200 bewezen, gekende voedingstoffen, waardoor het een belangrijke rol kan spelen voor onze gezondheid. Aloë Vera kan zowel uitwendig als inwendig gebruikt worden.

De Aloë Vera plant is ook gekend als de “wonderplant” en werd in het verleden ook al gebruikt. Zo is er bewijs gevonden dat Koninginnen Nefertiti & Cleopatra Aloë Vera gebruikten voor hun eeuwige jeugdig- & schoonheid en Alexander de Groot & Christopher Columbus zouden deze wonderplant gebruiken om de wonden van soldaten te genezen.

De Aloë Vera bestaat uit 2 delen, namelijk de Puur binnenblad Aloë Vera Gel en de Aloïne of ook wel gekend als de Aloë-hars. De pure binnenblad Aloë Vera Gel is het hoofdbestanddeel in veel van de Forever Producten. Verder is het belangrijk te weten dat enkel de pure binnenblad Aloë Vera gel gebruikt wordt in de producten van Forever, deze is wit of doorzichtig en is Aloïne vrij. De Aloïne of Aloë-hars is de groene schil rond de Aloë Vera Gel en kan schadelijke stoffen bevatten.

WAAROM ALOË VERA

Aloë Vera is een natuurlijke voedingsbron, met meer dan 200 gekende voedingsstoffen. Zo bevat het verschillende vitaminen, mineralen, enzymen, saponines, lignine en ook 20 essentiële aminozuren. Deze laatste zijn zeer belangrijk want ons lichaam heeft 21 essentiële aminozuren nodig en jammer genoeg kan ons lichaam deze niet zelf aanmaken.

Enkele unieke kenmerken van Aloë Vera 

Aloë Vera heeft enorme voordelen voor uw gezondheid, zowel uitwendig als inwendig!

Uitwendig:  

  • Aloë hydrateert, verzorgt & kalmeert de huid

Inwendig:

  • Aloë ondersteunt de spijsvertering*

  • Bevordert een gezond immuunsysteem*

  • Verhoogt het natuurlijke energieniveau*

  • Werkt ontstekingsremmend*

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

WAAROM FOREVER ALOË VERA?

WAAROM KIEZEN VOOR DE FOREVER ALOË VERA PRODUCTEN

Forever living products:

  • Start in de meeste producten met Aloë Vera als basis! Aloë Vera is dus het hoofdbestandsdeel in vele producten, wat voor een hoge kwaliteit zorgt.
  • Maakt gebruik van de juiste verwerkingsmethode. Dit wil zeggen dat de Aloë Vera met de hand geoogst wordt, dat het verwerkt wordt met een gepatenteerd stabilisatieproces en aseptisch productieproces. En nog belangrijker, enkel de pure binnenblad aloë vera gel wordt gebruikt!
  • Hecht veel belang aan het milieu, hierdoor wordt de Aloë Vera op ecologische plantages geoogst!
  • Groeit en produceert alles in eigen beheer! Hierdoor kan Forever de kwaliteit van de producten blijven garanderen.
  • Beschikt over vele gezondheids- en welzijnsproducten die zeer veilig zijn in gebruik. De producten bevatten certificaten die de kwaliteit van het product aangeven.

Meer informatie:

Twijfel niet langer &

ervaar zelf de kracht van ALOË VERA!

BESTEL ONLINE:

NELE COCHET

FBO #: 310.002.080.857

*Forever is een DSA-company, DSA staat voor “Direct selling association” dit betekend dat de Forever producten enkel te koop zijn via netwerkmarketing. Forever cosmetica, voeding en voedingssupplementen kopen kan dus enkel via een zelfstandig erkend Forever Business Owner. Elke zelfstandige Forever Business Owner heeft een uniek FBO nummer, deze mag altijd ter bevestiging gevraagd worden!

*Forever Aloë Vera levert Forever producten aan klanten in België en Nederland. Als Independent Business Owner (Zelfstand Business Owner) voor Forever Living Products ontvang je commissies op de verkoop van Forever Living producten. De bestelling, afhandeling en levering gebeuren rechtstreeks via de webshop van Forever Living. De levering van de producten gebeurd doorgaans binnen de 2 à 4 dagen. 

*Forever producten die bedoeld zijn om ingenomen te worden, dienen uitsluitend als voedingssupplementen gebruikt te worden & zijn wereldwijd geregistreerd als voedingsmiddelen. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl! Forever producten die bedoeld zijn om op het lichaam gebruikt te worden, zijn wereldwijd geregistreerd als cosmeticaproducten.

*Forever produceert of distribueert geen enkele producten die als geneesmiddel, ter behandeling of genezing beschouwd en/of beschreven mag worden. 

*Op deze website kan u informatie terugvinden over de gezondheids- & welzijnsproducten van Forever Living Products. De productcategorieën hebben een rechtstreekse link naar de webwinkel van Forever Living, via deze weg kan u het Forever Living assortiment aankopen. Deze website is niet bedoeld om het bedrijf Forever Living Products of een van zijn wereldwijde dochterondernemingen te vertegenwoordigen.