THE FOREVER OPPORTUNITY 

Wil jij, net zoals vele anderen, een extra inkomen verdienen?

 

Om bijvoorbeeld:

  • meer vrije tijd te kunnen nemen, om met vrienden & familie af te spreken…
  • meer tijd en geld te hebben voor jouw favoriete hobby’s…
  • die verre avontuurlijke reis te maken, waar jij in het verleden nooit genoeg geld voor had…
  • die speciale auto te kopen waar je altijd al van droomde…
  • liever preventief te werken aan je gezondheid en die van je familie…
  • geld aan de kant te kunnen zetten, voor toekomstige kosten vb. studies van kinderen, een kamer renoveren in je huis, …
  • te kunnen sparen voor je eigen huis…
  • een mooi pensioen op te bouwen...

Is je antwoord “JA”, ik wil graag een aanvullend inkomen…of twijfel je nog en lijkt dit allemaal te mooi om waar te zijn… Dan raad ik je mijn gratis E-book aan! In deze brochure leg ik uit hoe jij een bijkomend inkomen kan verdienen op een veilige manier! Heb je liever een informatiegesprek, dan kan dit natuurlijk ook!

Wacht niet langer, neem je toekomst in eigen handen.

Deze opportunity is mogelijk voor iedereen, dus ook voor jou!

The Forever Opportunity:

Part- & fulltime mogelijkheden

Geen vooropleiding vereist

Interne opleiding en training

Ook voor 50+

NELE COCHET

FBO #: 310.002.080.857

*Forever is een DSA-company, DSA staat voor “Direct selling association” dit betekend dat de Forever producten enkel te koop zijn via netwerkmarketing. Forever cosmetica, voeding en voedingssupplementen kopen kan dus enkel via een zelfstandig erkend Forever Business Owner. Elke zelfstandige Forever Business Owner heeft een uniek FBO nummer, deze mag altijd ter bevestiging gevraagd worden!

*Forever Aloë Vera levert Forever producten aan klanten in België en Nederland. Als Independent Business Owner (Zelfstand Business Owner) voor Forever Living Products ontvang je commissies op de verkoop van Forever Living producten. De bestelling, afhandeling en levering gebeuren rechtstreeks via de webshop van Forever Living. De levering van de producten gebeurd doorgaans binnen de 2 à 4 dagen. 

*Forever producten die bedoeld zijn om ingenomen te worden, dienen uitsluitend als voedingssupplementen gebruikt te worden & zijn wereldwijd geregistreerd als voedingsmiddelen. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl! Forever producten die bedoeld zijn om op het lichaam gebruikt te worden, zijn wereldwijd geregistreerd als cosmeticaproducten.

*Forever produceert of distribueert geen enkele producten die als geneesmiddel, ter behandeling of genezing beschouwd en/of beschreven mag worden. 

*Op deze website kan u informatie terugvinden over de gezondheids- & welzijnsproducten van Forever Living Products. De productcategorieën hebben een rechtstreekse link naar de webwinkel van Forever Living, via deze weg kan u het Forever Living assortiment aankopen. Deze website is niet bedoeld om het bedrijf Forever Living Products of een van zijn wereldwijde dochterondernemingen te vertegenwoordigen.