MIJN VERHAAL 

Hallo, 

 

Ik ben Nele, ik ben iemand die heel actief is, graag reist, van de natuur houd & veel belang hecht aan een gezonde levenswijze.  Vanaf het moment dat ik voor sport kon kiezen op school, heb ik dit ook gedaan. Ik ben dus gestart met sportwetenschappen in het middelbaar, gevolgd door een professionele bachelor in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie op de XIOS Hogeschool (nu PXL) in Hasselt & later ook nog een master in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen met als specialisatie Training & Coaching op de Vrije Universiteit van Brussel.

 

Doordat ik zoveel aan sport deed, zowel op school als in mijn vrije tijd, en niet de juiste nutritionele voedingsstoffen opnam, mede omdat ik nog niet voldoende afwist van voeding. Ben ik heel ver in mijn reserve geraakt, zonder het effectief te beseffen. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik een 8-tal jaren chronisch vermoeid was. In eerste instantie dacht ik dat dit “moe” zijn normaal was, omdat ik zoveel aan sport deed, tot ik op mijn 25ste de auto-immuunziekte “Vitiligo” gekregen heb. Volgens de specialist die ik op dat moment bezocht, kon het te ver in mijn reserve zitten, een mogelijke oorzaak zijn… Om een lang verhaal kort te maken, moest ik stoppen met sporten en een grote hoeveelheid voedingssupplementen innemen tot ik mij beter “niet constant meer uitgeput zijn” voelde. Dit heeft ongeveer 6 maand geduurd… en als er iets is dat ik geleerd heb uit deze periode, is dat ik mij zo nooit meer wil voelen. De voedingssupplementen ben ik nog lang blijven doornemen, enkel niet meer in dezelfde dosis als voordien. Tot ik in maart of april van 2018 in contact kwam met mijn Forever sponsors en zo de overstap gemaakt heb naar de Aloë Vera dranken van Forever.

 

Mits ik heel tevreden was over de ervaring met de forever dranken, had ik het al snel het besluit genomen om mij te registreren als Forever Business Owner. Niet met het doel om een business te starten, maar wel om 30% korting te ontvangen bij de aankoop van de producten. Doordat ik in het begin niet altijd maandelijks de forever producten kon kopen, merkte ik duidelijk het positieve effect die de Aloë Vera producten op mij hadden, wanneer ik het wel gebruikte. Dit is dus ook de hoofdreden dat ik mensen aanraad om zelf de Aloë Vera dranken te proberen, deze producten zijn een echte aanbeveling voor mensen die veel belang hechten aan hun gezondheid of mensen die met gezondheidsproblemen te maken hebben.  

 

Het starten met de “Forever Opportunity” is voor mij pas begonnen eind 2020. Mijn hoofdreden was, omdat ik heel graag terug naar Canada ging. Ik verbleef namelijk van eind november 2018 tot begin februari 2020 in Canada onder een Working Holiday Visa, waar ik in de winter als ski & snowboard instructeur werkte en in de zomer als voetbalcoach. Beide jobs deed ik ontzettend graag en zijn jobs die ik effectief de rest van mijn leven wil doen. Het enigste jammere aan deze ervaring was, dat het een heel duur jaar was… hierdoor wist ik dus, als ik terug wou en op deze manier mijn geld wou verdienen, dat ik voor een extra inkomen moest zorgen. Verder had ik sinds mijn terugkeer van Canada net zoals vele andere mensen, door COVID-19, een minder inkomen of op sommige momenten zelfs geen inkomen. Beide redenen hebben er dus voor gezorgd dat ik deze keuze gemaakt heb om ook te starten met de Forever Business.

 

Zoals ik eerder al vertelde, één van mijn grote hobbies is reizen, zo heb ik in het verleden al verschillende unieke reizen gemaakt. Mijn grote kinderdroom, heb ik in januari 2015 waargemaakt door op orka safari te gaan in Noorwegen. Hier had ik voor het eerst orka’s in het echt gezien en heb ik ook het geluk gehad om met deze magnifieke zeezoogdieren te snorkelen. Mijn 2de geweldige reis, is begonnen in september 2016, toen vertrok ik voor één volledig jaar op wereldreis, met als start de Trans-Siberië route van Rusland (Sint-Petersburg) naar China (Beijing). Na deze treinreis ben ik nog gestopt in Thailand, Indonesië, Australië, Nieuw-Zeeland, USA (Florida), Costa Rica & Zuid-Afrika waar ik op meerdere locaties vrijwilligers werk gedaan heb met dieren. 

 

Ben jij ook benieuwd naar deze manier van leven, vraag jij je af hoe jij dit ook kan waarmaken & / of is nog niet alles duidelijk, aarzel dan niet om mij te contacteren! Ik heb een volledig uitgewerkt E-book, dat stap voor stap uitlegd hoe ook jij deze levenswijze kan waarmaken.

NELE COCHET

FBO #: 310.002.080.857

*Forever is een DSA-company, DSA staat voor “Direct selling association” dit betekend dat de Forever producten enkel te koop zijn via netwerkmarketing. Forever cosmetica, voeding en voedingssupplementen kopen kan dus enkel via een zelfstandig erkend Forever Business Owner. Elke zelfstandige Forever Business Owner heeft een uniek FBO nummer, deze mag altijd ter bevestiging gevraagd worden!

*Forever Aloë Vera levert Forever producten aan klanten in België en Nederland. Als Independent Business Owner (Zelfstand Business Owner) voor Forever Living Products ontvang je commissies op de verkoop van Forever Living producten. De bestelling, afhandeling en levering gebeuren rechtstreeks via de webshop van Forever Living. De levering van de producten gebeurd doorgaans binnen de 2 à 4 dagen. 

*Forever producten die bedoeld zijn om ingenomen te worden, dienen uitsluitend als voedingssupplementen gebruikt te worden & zijn wereldwijd geregistreerd als voedingsmiddelen. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl! Forever producten die bedoeld zijn om op het lichaam gebruikt te worden, zijn wereldwijd geregistreerd als cosmeticaproducten.

*Forever produceert of distribueert geen enkele producten die als geneesmiddel, ter behandeling of genezing beschouwd en/of beschreven mag worden. 

*Op deze website kan u informatie terugvinden over de gezondheids- & welzijnsproducten van Forever Living Products. De productcategorieën hebben een rechtstreekse link naar de webwinkel van Forever Living, via deze weg kan u het Forever Living assortiment aankopen. Deze website is niet bedoeld om het bedrijf Forever Living Products of een van zijn wereldwijde dochterondernemingen te vertegenwoordigen.