Mijn verhaal

 

Hallo, 

 

Ik ben Nele, ik ben iemand die heel actief is, graag reist, van de natuur houd & veel belang hecht aan een gezonde levenswijze.  Vanaf het moment dat ik voor sport kon kiezen op school, heb ik dit ook gedaan. Ik ben dus gestart met sportwetenschappen in het middelbaar, gevolgd door een professionele bachelor in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie op de XIOS Hogeschool (nu PXL) in Hasselt & later ook nog een master in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen met als specialisatie Training & Coaching op de Vrije Universiteit van Brussel.

 

Eerder vertelde ik al dat ik graag reis, zo heb ik in het verleden al verschillende unieke reizen gemaakt. Mijn grote kinderdroom, heb ik in januari 2015 waargemaakt door op orka safari te gaan in Noorwegen. Hier had ik voor het eerst orka’s in het echt gezien en heb ik ook het geluk gehad om met deze magnifieke zeezoogdieren te snorkelen. Mijn 2de geweldige reis, is begonnen in september 2016, toen vertrok ik voor 1 volledig jaar op wereldreis, met als start de Trans-Siberië route van Rusland (Sint-Petersburg) naar China (Beijing). Na deze treinreis ben ik nog gestopt in Thailand, Indonesië, Australië, Nieuw-Zeeland, USA (Florida), Costa Rica & Zuid-Afrika waar ik op meerdere locaties vrijwilligers werk gedaan heb met dieren. Tot nu toe, al komen er zeker nog bij, was mijn laatste speciale reis “Canada” waar ik als ski-instructeur werkte in de winter en als voetbalcoach in de zomer dit allemaal onder een Working Holiday Visa. Sinds ik mijn hart verloren heb in Canada, ben ik nu volop bezig om alles in orde te brengen om zo snel mogelijk terug te keren. 4 januari 2021 vertrek ik terug naar Canada om de 2-jarige opleiding “outdoor adventure guide diploma program” van de Timberline Canadian Alpine Academy te volgen.

 

Lijken deze reizen allemaal heel duur voor je, dan heb je waarschijnlijk gelijk. Goedkoop was het zeker niet, maar om dit leven te kunnen leiden zonder financiële problemen, ben ik met een veilige opportuniteit gestart die ook voor jou van toepassing kan zijn. Ben je benieuwd, hoe jij dit ook kan waarmaken, vergeet dan zeker niet mijn E-book of een informatiegesprek aan te vragen.